Sisustussuunnittelu Innostava
> Toimintatapa
> Hinnoittelu
> Galleria
Kallistako?

Tiesitkö, että pari virhehankintaa voi maksaa jo saman verran kuin ammattisuunnittelijan palkkio?

Alla löydät suuntaa antavan hinnaston sekä esimerkkejä suunnittelun sisällöstä.

Kodin suunnitteluhinnasto (hinnat sis. alv:n):

Keittiön suunnittelu 500€
Kylpyhuoneen suunnittelu 500€
Olohuoneen suunnittelu 400€
Makuuhuoneen suunnittelu 300€
Yksiön suunnittelu 900€
Kaksion suunnittelu 1200€
Kolmion suunnittelu 1500€
Konsultoiva kotikäynti 1-2h 120€


Omakotitalon (max 4 mh) suunnittelu 2500€


Omakotitalon sisustussuunnittelu koostuu seuraavista osa-alueista ja etenee pääsääntöisesti seuraavassa järjestyksessä:

Valaistussuunnitelma 500€:
Asiakas saa minulta suunnitelman valaisimien sijoittelusta valaisintyyppeineen. Valaistussuunnitelmaa tehtäessä olisi kalustekuvat keittiöstä, kodinhoitohuoneesta, vessoista ja makuuhuoneiden vaatesäilytyksestä hyvä olla ainakin alustavasti tehtynä. Näin saadaan valaisimet oikeille paikoilleen suhteessa kiintokalusteiden kokoon ja sijoitteluun. Kalusteiden sijoittelua olisi myös hyvä alustavasti miettiä. Asiakas saa minulta pohjapiirroksen työmaalle toimitettavaksi, johon valaisimien paikat ja tyypit on määritelty. Lisäksi asiakas saa minulta valaisinluettelon hintoineen. Asiakkaan toivomuksesta voin suunnitella myös ulkovalaisimien paikat ja tyypit.

Kiintokalustesuunnitelma 500€:

Suunnittelen keittiön, kodinhoitohuoneen, vessojen ja vaatesäilytyksen kalusteet ja pyydän suunnitelmieni pohjalta kuvat ja tarjoukset kalusteista yhteistyökumppaniltani Keittiömestari HLH:lta.

Pinta- ja värisuunnitelma 500€:

Asiakas saa minulta suunnitelman värien- ja materiaalien osalta kaikkiin seinä- ja lattiapintoihin sekä kiintokalusteisiin (keittiö, khh, kylpyhuone jne.). Suunnitelma ei kuitenkaan sisällä kylpyhuoneen ja WC:n ladontasuunnitelmia, mikäli asiakas tilaa minulta ainoastaan pinta- ja värisuunnitelman. Koko talon suunnittelussa otan huomioon myös ladonnat. Asiakas saa minulta pohjapiirroksen työmaalle toimitettavaksi, johon materiaalit on merkitty ja jonka mukaan työ on helppo toteuttaa. Lisäksi asiakas saa minulta materiaalilistauksen hintoineen ja hankintapaikkoineen. Suunnitelma voidaan toteuttaa myös asiakkaan määräämän budjetin puitteissa, jolloin asiakas asettaa materiaaleille itse maksimi neliö- tai rullahinnan (tapetit).

Kalustesuunnitelma 500€:

Käymme asiakkaan mahdolliset säilytettävät kalusteet läpi, joista otan kuvat ja mitat joko itse tai asiakkaan toimesta. Lisäksi käymme läpi budjettia ja asiakkaan toiveita ja tarpeita. Asiakas saa minulta huonekohtaiset suunnitelmat; pohjapiirroksen johon ehdottamani kalusteet on sijoiteltu mittakaavassa, hankintalistan uusista hankinnoista hintoineen ja hankintapaikkoineen sekä mahdolliset 3D-kuvat Intericad Lite-ohjelmalla piirrettynä.

Tekstiilisuunnitelma 500€:

Suunnittelen kokonaisuuteen sopivat tekstiilit; verhot, matot, päiväpeitteet ja tyynyt. Asiakas saa minulta suunnitelmat verhoista hintoineen joko valmiiksi ommeltuna tai kankaan metrihintana. Muista tekstiileistä asiakas saa hankintalistan hintoineen ja hankintapaikkoineen.

Asiakas toimittaa minulle pohjapiirrokset mittakaavassa 1:75 tai 1:100, julkisivukuvat sekä poikkileikkauskuvat paperiversiona toimistolleni. Sähköisessä muodossa olevista rakennuspiirroksista lisään kopiointikulut laskuuni. Mikäli asiakas tilaa minulta täyden suunnittelupaketin (2500€) työmaakäynnit sisältyvät tarjoukseen. Asiakas voi olla yhteydessä minuun mikäli jokin asia suunnittelun osalta vaatii tarkennusta tai selventämistä. Muissa tapauksissa veloitan työmaakäynneistä 59,00/tunti. Lisäksi veloitan kaupungin ulkopuolisista työmaakäynneistä kilometrikorvauksen.

Saarimäenpolku 2, 67700 Kokkola | Mervi Reini, puh. 050 345 7967 | mervi.reini(at)innostava.com